خصوصیات:
- جعفری خشک در طب سنتی دارای طبع گرم و خشک است.
- سبزی جعفری به علت طعم و عطر مطبوع در بسیاری از غذاهای ایرانی مثل پلو، سالادها، آش ها مورد استفاده قرار می گیرد.
- این گیاه سرشار از ویتامین های E ، B12 ، K ، B6 ، C ، A است که برای پوست، رشد مو و درمان بیماری سرماخوردگی بسیار مناسب هستند.
- در این گیاه آهن، کلیسم، نیاسین، منگنز، روی، مس و فسفر نیز موجود است، که برای سلامتی انسان، رفع کم خونی، جلوگیری از پوکی استخوان و تسکین اعصاب بسیار مفید هستند.
- فلاوونوئیدهای موجود در جعفری خشک از تخریب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد جلوگیری میکنند.
- دمنوش جعفري خشك برای مشکلات کلیه و گوارشی بسیار مفید است.


